Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Esztergom-Nyerges Rally: rendkívüli közleményt adott ki a rendőrség

A lakosság segítségét kérik a tragikus baleset pontos körülményeinek felderítésében.

Fotó: Depositphotos
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A police.hu oldalon közzétett felhívás szerint a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság várja azok jelentkezését, akik a 11. Esztergom-Nyerges Rally második versenynapján, 2024. március 24-én 12 óra 20 perc körüli időben a 1126-os számú úton Lábatlan és Bajót között a 6-os kilométerszelvényben történt halálos balesettel kapcsolatban érdemi információval, illetve videófelvétellel rendelkeznek.

A rendőrség kéri, kizárólag azon tanúk jelentkezzenek, akiknek olyan felvétel van a birtokukban, amely közvetlenül a baleset bekövetkezésével összefüggésbe hozható. Megjegyezték, a rendőrség a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja – halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

A rendőrség kéri, hogy amennyiben információja van, személyesen jelenjen meg a rendőr-főkapitányságon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívón vagy a 34-517-777-es telefonszámon.