Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Videón az Esztergom-Nyerges Rallyn történt négyes tragédia

Egészen közelről vették videóra, ahogyan megcsúszik, majd a nézők közé vágódik a rali-versenyző az Halálos baleset az Esztergom-Nyerges Rallyn.

Fotó: Rendőrök az Esztergom-Nyerges Rally helyszínén, Bajót közelében 2024. március 24-én. Az első információk szerint négyen meghaltak, heten pedig megsérültek, amikor a raliversenyen egy jármű eddig tisztázatlan okból lesodródott az útról és a nézők közé hajtott Lábatlan és Bajót között. MTI/Bodnár Boglárka
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos baleset történt az Esztergom-Nyerges Rallyn. Eleinte tisztázatlanok voltak a körülmények, de azóta egy amatőr videó is napvilágot látott, ami bizonyítékként szolgálhat a nyomozásban, illetve a belsőkamerás felvétel, ha készült videós anyag az adott szakaszon a volán mögött ülve.

Eddig összesen négyen vesztették életüket, rajtuk már nem lehetett segíteni, olyan súlyosan megsérültek. Az MTI azt írja, a mentők közlése szerint egy gyermeket súlyos, életveszélyes, egy felnőttet pedig súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. Hatan könnyebben sérültek, köztük egy kiskorú személlyel. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

A helyszínre nyolc mentőautót és négy mentőhelikoptert riasztottak. Arról egyelőre nincs hivatalos információ, hogy az áldozatok milyen korúak voltak, rokoni kapcsolatban álltak-e egymással. A tragikus balesetről készült felvételt erre a linkre kattintva lehet megnézni, amit a helyszínen rögzítettek.

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség vezetősége részvétét fejezi ki a hozzátartozóknak és családtagoknak, a baleset körülményeit pedig a hatóságokkal együttműködve haladéktalanul kivizsgálja. A vizsgálat lezártáig az MNASZ és a verseny rendezősége nem ad további információt, illetve nyilatkozatot – közölte az MNASZ.

Liner/MTI

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.