Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,70 Ft
Euró
393,17 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
65,764 $

Esküvő előtt próbált meg kiirtani egy családot egy malomsoki nő

Néhány nappal egy házaspár esküvője előtt akarta kiirtani az egész családot egy nő Malomsokon, miután beleszeretett a vőlegénybe.

...svg content...Fotó: Unsplash/Cullan Smith
Belföld
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

A 46 éves nő csuklyában, gázolajjal teli flakonokkal és ruhadarabokkal az éjszaka leple alatt érkezett az épülethez, ahol a pár és a gyerermekeik tartózkodtak.

Az elkövető a család Veszprém megyei házának tetőszerkezetére a gázolajjal átitatott, majd meggyújtott ruhadarabokat felhajította. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

A Tények beszámolója szerint csak azért nem történt tragédia, mert az édesanya észrevette a tüzet, amikor az éjszaka folyamán felkelt, és a mosdóba indult.

Mire a rendőrök a helyszínre érkeztek, kiderült, hogy a gyújtogató az édesanya egy barátnője. A fiatal pár szerint a nő így akarta megakadályozni az esküvőt, feltehetőleg féltékenységből. 

A bíróság szerint tartani lehet attól, hogy a nő ismét megpróbálna végezni a családdal, így elrendelték a letartóztatását. Emberölés kísérlete miatt hosszú évekig tartó szabadságvesztésre ítélhetik.

Majkát sokkolták Azahriah szavai, a NER-ezést sem érti

Majka döbben áll Azahriah szavai előtt, aki igencsak éles kritikát fogalmazott meg vele szemben a Puzsér-pofont követően.