Újabb hivatalos információkat közöltek Eriksen állapotáról

Fotó: Twitter/DBU - En Del Af Noget Større
not image

Hujber Dávid

2021.június.14 - 10:25

A hétfő reggeli sajtótájékoztató során megerősítették, hogy Christian Eriksen állapota továbbra is stabil, és folyamatos kapcsolatban áll vele a dán szövetség.

Eriksen nemrég az olasz sajtón és a menedzserén keresztül üzent, miután jelenleg még mindig kórházban tartják megfigyelés alatt. Erre amiatt van szükség, hogy megtudják, mi is okozta pontosan a szívleállását, és pillanatnyilag azt sem tudni, hogy mikor térhet vissza.

A DBU kommunikációs vezetője, Jakob Høyer egy hétfő reggeli sajtótájékoztatón adott információkat a szombaton összeesett dán sztárról, aki egyelőre csak távolról figyelheti az Európa-bajnokságon történteket.

Az Ekstra Bladet a cikkében arról ír, hogy a játékos állapota továbbra is stabil, és folyamatosan kapcsolatban áll vele a dán szövetség. A legfontosabb hír vele kapcsolatban az, hogy a szívleállását és az újraélesztését követően jobban van. Ettől mindenki más is jobban érzi magát, ami nemcsak a szurkolókra és a családtagokra értendő.

A dánoktól szinte minden fontosabb személy kapcsolatban van a játékossal, napi szinten beszélnek vele. A válogatott edzője is így tesz, aki ugyancsak hangsúlyozta, számára most az a legfontosabb, hogy Eriksens jól van.