Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,633 $

Az Emirates három év után újra Magyarországon toboroz légiutas-kísérőket

A dubaji légitársaság hétfőn Budapesten, egy nyílt nap keretében várja majd az érdeklődőket.

...svg content...A Liszt Ferenc-repülõtér felújított 1-es kifutópályáján elsõként felszálláshoz készül az Emirates légitársaság Boeing 777-300ER típusú, Dubaiba tartó repülõgépe 2018. június 29-én. A beton felújításával egyidõben világszínvonalú mûszeres leszállító berendezést (ILS) is kapott a kifutópálya. MTI Fotó: Kovács Tamás
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Emirates Budapesten, 2022. július 11-én 9 órától a Hotel President Budapestben tartja nyílt napját, ráadásul előzetes regisztráció sem szükséges a részvételhez, azonban arra van lehetőség, hogy a jelöltek előzetesen kitöltsenek egy jelentkezési lapot a dubaji légitársaság karrieroldalán, ahol további részleteket is olvashatnak a kiválasztási folyamat követelményeiről.

Amennyiben a jelentkezés mellett dönt valaki, úgy egy friss fotó és egy angol nyelvű önéletrajz is szükséges, a pályázóknak pedig akár a teljes napjukat a helyszínen kell tölteniük, majd a kiválasztott jelölteket az esemény napján értesítik a további tesztek, valamint interjúk időpontjairól – írja az AIRportal.hu. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

A kiválasztottak pedig a sikeres felvételi eljárást követően a légitársaság dubaji oktatóközpontjában vesznek részt egy képzésen, ahol elsajátíthatják a fedélzeti kiszolgálás különböző feladatait, illetve a biztonsági eljárásokat. A légitársaság több országban is szokott toborozni, ezért az újdonsült légiutas-kísérők egy valódi multinacionális közegben dolgozhatnak: 160 különböző nemzetiségű munkatárssal találkozhatnak.

Az Emirates igen vonzó juttatási csomagot kínál munkatársainak, mely tartalmazza az adómentes fizetést, a vállalat által biztosított ingyenes szállást Dubajban, ingyenes munkahelyi transzfert, egészségügyi ellátást, munkavállalóknak szóló kedvezményeket, képzési- és karrierlehetőségeket, ezen felül pedig kedvezményes vásárlás és szabadidős programok is várják az új dolgozókat.

Mindemellett az Emirates biztosítja a légiutas-kísérők és hozzátartozóik számára a kedvezményes utazási lehetőségeket is, ami remek hír lehet az utazni vágyó rokonoknak, hiszen a légitársaság járatai hat kontinensen ívelnek át, s megannyi desztináció közül lehet válogatni világszerte.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.