Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Emberi láb lógott ki egy kukából New Yorkban, a rendőrség nyomozást indított

Az ügyben nyomozás indult, egyéb részletet azonban nem közöltek.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy névtelen telefonáló azzal hívta fel a 911-et, hogy egy emberi lábnak látszó tárgy lóg ki egy kukából Queens-ben, a TD Bank parkolójában. Kifejtették, az eset szerdán történt, a rendőrség pedig este fél hét körül érkezett ki a helyszínre.

Nem sokkal később megállapították, hogy valóban emberi maradványok vannak a szemetesben. Mindezt a New York-i rendőrség is megerősítette, hozzátéve, hogy az ügyben nyomozás indult, egyéb részletet azonban nem közöltek. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Egyelőre nem lehet tudni, hogyan és honnan került a testrész a kukába, vélhetően a későbbiekben adnak majd bővebb tájékoztatást az ügy kapcsán – derül ki a Fox News beszámolójából.

Korábban beszámoltunk róla, hogy augusztusban a malibui tengerparton találtak egy holttestet, amelyet az elkövető egy hordóba rejtett el. Az ügy kapcsán több elmélet is felmerült, például az, hogy köze lehet Pop Smoke meggyilkolásához.

Egy nő holttestét pedig májusban egy louisianai étterem hűtőkamrájában találták meg, amelyet követően több dolgozót is kihallgattak, köztük azt a személyt is, aki rátalált a holttestre. A gyanús haláleset ügyében nyomozás indult.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.