Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Megtalálták az amerikai tengerészet eltűnt helikopterét, de az embereket nem

Egyelőre nem találták meg a helikopteren lévőket, így tovább zajlik a kutatás az eltűnt személyek után Kaliforniában.

Fotó: Unsplash/Justin Cron
Észak-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

A tengerészgyalogság helikoptere még szerdán tűnt el a korai órákban Kaliforniában. A gépen öt katona utazott, majd nyolc órával később rábukkantak a gépre, de addigra már senki sem volt a fedélzeten. A tájékoztatás szerint nem sokkal 9 óra után találták meg a CH-53E Super Stallion típusú helikoptert.

Jelenleg is keresik a tengerészgyalogosokat, amiben az állami és a helyi hatóságok is közreműködnek. A gép rutinrepülésre indult a nevadai Creech légibázisról, amikor hirtelen eltűnt. Az eredeti tervek szerint a katonák a San Diegó-i Miramar tengerészgyalogsági légibázisra tértek volna vissza, de oda már nem érkeztek meg. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

A seriffhivatal eredetileg azt tervezte, hogy saját helikoptert küld ki a keresésre éjjel, ám a rossz időjárás miatt ez nem valósulhatott meg. A Time azt írja, a San Diegó-i Nemzeti Meteorológiai Szolgálat korábban heves felhőszakadást jelentett a térségből, jégeső lehetőségével, ami miatt biztonsági szempontból az a döntés született, hogy várnak a helikopter bevetésével.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.