Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

10 órán belül megtalálták az eltűnt 13 éves finn fiút, több mint 100-an keresték

10 órán belül sikerült megtalálni azt a 13 éves finn fiút, aki még július 7-én tűnt el, de szerencsére épségben került elő.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Bűnügy
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, eltűnt egy finn fiú, aki július 7-én távozott engedély nélkül geresdlaki otthonából, és még csak életjelet sem adott magáról. A rendőrök jelentős erőkkel kezdték el keresni a fiút, aki nem beszéli a magyar nyelvet, ami csak megnehezíthette a helyzetet.

Önkéntes tűzoltók, polgárőrök, önkéntes kutyás egyesületeket és a település lakossága is segített a keresésben. A nagy hőségben több mint 100-an, kutyákkal és drónokkal keresték a fiút, majd pár órával később, az esti órákban megtalálták a településen. „A kutatásban résztvevőknek köszönetünket fejezzük ki a kitartó és eredményes munkájukért!” – írja a police.hu. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.