Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Egy Magyarországon eltűnt 13 éves finn gyereket keres a rendőrség

A komlói rendőrség adott hírt Kasurinen Alex Jian Maximilian eltűnésének ügyében, aki egy 13 éves finn állampolgárságú kiskorú személy.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Szabó Kata

Szerkesztő

Kasurinen Alex Jian Maximilian július 7-én, engedély nélkül távozott a geresdlaki otthonából, azóta nem tudni, hol van, még csak életjelet sem adott magsáról. A helyzetet nehezíti, hogy a fiú nem beszél magyarul, de azt nem tudni, mióta tartózkodik Magyarországon, és mi célból érkeztek a hazánkba.

A police.hu azt írja, az eltűnt gyermek körülbelül 140 cm magas, vékony testalkatú, haja fekete, vállig érő. Bárki, aki információval rendelkezik róla, az akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a Komlói Rendőrkapitányságon! Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Fotó: police.hu

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.