Eltartottnak nevezték Rácz Jenő kedvesét, aki frappánsan szólt vissza

Instagram/Gyuricza Dóra
not image

Hujber Dávid

2021.március.5 - 01:40

Gyuricza Dóri nagyon intelligensen intézte el a kijelentést, noha alapesetben nem is kellett volna válaszolnia rá, de most megtette.

Dóri még a Konyhafőnök versenyzői között hívta fel magára a figyelmét, ami főként Jenőre volt igaz, mert szép lassan beleszeretett a fiatal lányba. Akkor még nem sejthettük, hogy nem sokkal később egy párt fognak alkotni és összeköltöznek.

Sőt, azóta 180 fokos fordulatot vett az életük, mert már jegyben járnak, készülnek a közös esküvőjükre és családot terveznek. Nagyon komoly terveik vannak, a babák neveit is kitalálták, bár Dóri egyelőre nem várandós.

Jenő kettő, Dóri három gyermeket tervezne, szóval minden adott ahhoz, hogy nagy családjuk legyen, és valószínűleg így is lesz. Imádjuk a párosukat, mert őszintén, tisztán szeretik egymást, nincsenek közöttük feszültségek.

Dóri az Instagram oldalán időről időre igaz/hamis játékokat is játszik a követőkkel, néha furcsább kérdéseket is kap. Most is volt egy sértőbb, amire úgy döntött, hogy válaszolni fog. Minden tiszteletünk az övé, hogy ezt megtette, noha nem kötelezte rá senki.

„Élvezed, hogy eltartanak, és a luxust, amit nyilván nem te teremtettél magad körül (ház, munka).” – hangzott az állítás, amire Dóri frappáns választ adott. „Akkor voltam eltartott, amikor anyukámtól kaptam a zsebpénzt, de köszönöm a kedvességet. Azt kívánom, veled is annyira jóindulatúak legyenek az emberek, mint te másokkal.”