Dollár
432,25 Ft
Euró
423,13 Ft
Font
481,05 Ft
Bitcoin
19,681 $

Elszökött a csirkéje, ám a szárnyas helyett emberi maradványokra bukkant a szomszédban

Fotó: Twenty20
not image

Borbély Fanni

2022. június 25. - 23:37

Nem mindennapi eset történt egy floridai háznál: egy férfi épp elszökött csirkéjét kereste, ám végül nem a szárnyast, hanem egy elhunyt ember földi maradványait találta meg.

Egy floridai férfi rémisztő pillanatokat élhetett át, amikor elszökött csirkéjét kereste telkén, ám egészen másra bukkant: egy holttestet fedezett fel a hátsóudvar mögött, a szomszédos telken.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

A férfi neve elhallgatását kérve csak James-ként mutatkozott be, s megosztotta, hogy épp elszökött csirkéjét kereste, így elindult körbejárni a telket. A férfi épp elhagyta a telekhatárt, amikor a szomszédban megdöbbentő felfedezést tett.

James úgy fogalmazott, először nem is tudta felfogni, hogy mit talált, csak furcsának találta a helyzetet, ám mivel nem tudta, hogy mi lehet a földön, belerúgott egyet, ekkor látta meg, hogy az egy emberi koponya.

A Huffington Post azt írja, a rendőrség is reagált a riasztó felfedezésre, s megosztották, hogy valóban egy emberi csontváz volt a földben. A West Palm Beach-i rendőrség egy közleményben azt is megosztotta, hogy jelenleg is vizsgálják a maradványokat, s a lehető leggyorsabban igyekeznek azonosítani.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.