Elromlott a lift, majd saját maga vitte fel a tolószékét a konditeremben

not image

A T-800-as

2020. január 1. - 16:25

Egy újabb remek példa arra, hogy az emberi kitartás mennyire erős lehet, és nagyon sok dolog valóban fejben dől el. A kifogások keresése helyett inkább cselekedjünk

Az ember sok szempontból mérhetetlenül erős és rendkívül gyenge is tud lenni. Sajnálatos módon hajlamosak vagyunk elhagyni magunkat, és egy „fekete lyukba” kerülni, ahonnan sokszor nem látunk kiutat.

Valójában azonban mi vagyunk azok, akik tehetnek magunkért. A legtöbb helyzetben pontosan mi vagyunk azok, akik a megoldást jelentik. A többség rendre mástól várja ezt a megoldást, ahelyett, hogy saját magunk cselekednénk.

Megannyi példa van arra, hogy egy súlyos sérülésből is fel lehet épülni vagy ha nem is teljesen, az agyunk által abból a lehető legtöbbet hozhatjuk ki. Időről időre pedig tapasztalhatjuk, hogy a saját problémánk sok esetben nevetségesen kicsik másokhoz képest.

Alább a The Sun által egy motivációs videót láthatunk, amiben a férfi a meghibásodott lift miatt saját maga cipeli fel a tolószékét a konditeremben. Ezek után pláne vicces lehet az olyan kifogásokat hallani a teljesen egészséges emberektől, hogy „mennyire fáradtak elmenni a teremben, nincs kedvük”, és így tovább.

Borítókép: Illusztáció