Életveszélyes sérülésekben manifesztálódott egy tanyasi vita

Police.hu
not image

Kulcsár Péter

2021. július 9. - 14:55

A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett, az elkövetőt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai letartóztatták.

Egy orgoványi férfi 2021. július 6-án kora délután azzal hívta fel a segélykérő központot, hogy a tanyaszomszédja valószínűleg elesett, és ennek következtében megsérült. A mentőszolgálat munkatársai az eszméletlen beteget kórházba szállították, ahol rövid időn belül kiderült, hogy a 40 éves férfinek életveszélyes sérülései vannak, amelyeket idegenkezűség okozhatott – írta a Police.hu.

A nyomozók a történtekkel kapcsolatban azonnal adatgyűjtésbe kezdtek. A beszerzett információk alapján érdekes fordulatot vett az ügy: minden azt támasztotta alá, hogy a bejelentő bántalmazhatta a sértettet.

Valószínűleg összevesztek, és a szóváltás során a fiatalabbik férfi többször fejbe vágta ismerősét, aki többek között orrcsonttörést szenvedett el, valamint koponyaűri vérzése keletkezett.

A Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai előállították az életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetésével gyanúsítható orgoványi lakost. Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A nyomozók az esetet szakértők bevonásával vizsgálják.