Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Eladósorba került annak a nőnek a háza, aki gombával mérgezte meg a családját

A nő alig pár nappal a letartóztatása előtt tette fel a hirdetést az internetre.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Ausztrália és Óceánia

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban beszámoltunk róla, hogy egy 49 éves ausztrál nő, Erin Patterson július végén gombás és marhahúsos Wellington-pitét készített a családtagjainak, amelynek elfogyasztása után a volt férjének szülei, valamint volt anyósának húga is életét vesztette. Utóbbi férje is evett az ételből, de ő több hetes kezelés után szerencsésen felépült.

A hatóságok nyomozást indítottak, ugyanis felmerült a gyanú, hogy az asszony szándékosan mérgezte meg a vendégeit, bár Patterson az elejétől állította, hogy ártatlan. Később arról érkezett hír, hogy az asszonyt letartóztatták, legközelebb jövő év május 3-án áll bíróság elé. A toxikológiai jelentések eredményei pedig azt mutatták, hogy az áldozatok gyilkos galócát fogyasztottak. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Az Origo szerint Pattersont ötrendbeli gyilkossági kísérlettel vádolták meg, miután volt férje azt állította, hogy korábban már őt is megpróbálta megmérgezni. Pár hónappal a letartóztatása előtt pedig a kétgyermekes édesanya árulni kezdte a Melbourne-i Mount Waverley-ben található házát, amelyet nyaralóként használtak.

A kétszintes ingatlant 2019-ben vásárolták 757 ezer fontért, amely egyebek mellett három hálószobával és három fürdőszobával rendelkezik. A hirdetésben azt írják, az étkezőből a tolóajtók a teraszra nyílnak, ami nyaranta tökéletes helyszín a grillezéshez, hátul pedig van elég hely ahhoz, hogy a gyerekek játszani tudjanak – írja Mirror a Daily Mail Australia-ra hivatkozva.

A hírek szerint az ingatlan az „emelkedő kamatlábak” miatt került eladósorba, s Patterson az egyedüli tulajdonosa, mióta 2021 februárjában elvált a férjétől. Az árverésre november 18-án kerül sor, az irányára 780 ezer és 854 ezer font között mozog, de állítólag egy licitálótól már érkezett is megfontolandó ajánlat a házra.