Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,198 $

Egymillió forintot vittek el egy tatai kávéautomatából

Az egyik gazdasági társaság tatai telephelyén dolgozó két férfi arra lett figyelmes, hogy kilazult a kávéautomata lakatpántja, amit senki sem rögzített megfelelően, ezért egy éven keresztül folyamatosan pénzt loptak belőle.

...svg content...Pilisvörösvár, 2018. december 24. A pilisvörösvári mentõállomás dolgozói felkészítik a mentõautót a karácsonyi ügyeletre 2018. december 24-én. MTI/Mónus Márton
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A két gyanúsított 2018 szeptembere és 2019 decembere között rendszeresen, általában kéthetente loptak el az automatából 100 és 200 forintos pénzérméket – írta az Index hírportál.

Mindezt úgy tették, hogy a lakatpántra rakott gyorskötözőt levágták, ezután a pénz kivételét követően rátettek egy új gyorskötözőt. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Később a szerkezet üzemeltetője egy egyszerűbb lakattal látta el az automatát, ettől kezdve a vádlottak annak ajtaját óvatosan kifeszítve vették ki közösen az automatából az érméket.

Egy év leforgása alatt az elkövetők összesen 1,36 millió forint készpénzt tulajdonítottak el az automatából.

A pénzt elosztották egymás között, majd fel is használták. A tettesekkel szemben az ügyészség az eljárást felfüggesztette, amely alatt a sértett kárát közösen maradéktalanul megtérítették.

A Tatai Járásbíróság mindezekből kifolyólag mellőzte a tárgyalások lefolytatását, helyette büntetővégzésben egyenként 225 ezer forint pénzbírságot szabott ki a két férfira. Fellebbezésnek helye nincs, az ítélet jogerős.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.

Újabb motorbaleset történt, most Aszófő és Balatonfüred között

A jő idő beköszöntével sokkal több a súlyos és halálos motorbaleset, ezúttal Aszófő és Balatonfüred között bukott egy motoros.