Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Egy újabb innovatív és rendkívül hasznos funkció derült ki a PS5-ről

A beépített automatikus funkciónak köszönhetően nem fogunk olyan videós jelenteket látni, amiket alapesetben nem akarnánk, így kimaradhatunk a spoileres körökből.

Smart
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A beépített automatikus funkciónak köszönhetően nem fogunk olyan videós jelenteket látni, amiket alapesetben nem akarnánk, így kimaradhatunk a spoileres körökből.

A játékok során már megannyi alkalommal volt hasonlóban részünk, amikor olyan videókba futottunk bele, melynek során spoileres részek kerültek elő. Ez pedig alapjaiban teheti tönkre a játékélményt, hiszen nem mindig tudhatjuk előre, hogy mit tartalmaz a videó. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Számos olyan tartalom van, ahol ezt előre jelzik, de a legtöbb esetében ez nincs így. A Sony most megkönnyíti a játékosok helyzetét, mivel a PS5 egy automatikus spoiler figyelmeztetési funkciót is kapott.

A Game Rant jelentése szerint az új kezelőfelületen megosztásra kerülő tartalmak spoiler-figyelmeztetést kaphatnak, aminek a segítségével elkerülhetjük a nem kívánatos részeket, hiszen rendkívül dühítő tud lenni, ha egy olyan momentumot látunk, amit a játékunk során még nem éltünk át.

Ez ugyanolyan, mint amikor a filmek előtt valaki elárulja, hogy ki a gyilkos… A PS5 mindig képes lesz rögzíteni a legújabb játékmeneteket, így könnyedén hozhatunk létre vele 4K-s képernyőmentéseket, vagy klipeket. Ezeket pedig megoszthatjuk a közösségi médián keresztül, vagy a partikkal, amikben benne vagyunk.

Az automatikus spoiler-figyelmeztetés azonban érzékeli, ha az illető még nem járt a játék azon pontján, és egy figyelmeztetést küld számára, még azelőtt, hogy látta volna a jelenetet. Az egyik legegyszerűbb, legokosabb és leghasznosabb funkció.

Hivatalosan is bemutatták a PS5 új felhasználói felületét: nem semmi!

Szokjunk hozzá a meleghez, mert ennél csak rosszabb lesz - közölte a Klímapolitikai Intézet

Az MCC Klímapolitikai Intézet elemzése szerint a globális felmelegedés következtében a mostani hőhullámok a jövőben akár enyhének is minősülhetnek.