Dollár
388,81 Ft
Euró
397,10 Ft
Font
469,72 Ft
Bitcoin
22,914 $

Egy méregdrága Mercedest kapott 16. születésnapjára a világhírű színész lánya

Fotó: Instagram/Kevin Hart
not image

Hujber Dávid

2021. március 21. - 20:34

Kevin Hart nem aprózta el a dolgot, és egy igen komoly autót vásárolt a 16. születésnapját ünneplő lányának.

A 41 éves színész az évek alatt nagyon nagy népszerűségre tett szert, és ez nyilvánvalóan komoly gázsikkal is járt. Hollywood egyik legújabb csillagává vált, és sorra kapta meg a jobbnál jobb szerepeket.

Soron kívül Vajna Timi teste erősebb, mint egy reggeli kávé (fotók)

Egy igazán szórakoztató személyiségről van szó, akinek eddig összesen négy gyermeke született. Az első házassága nem sikerült, és 2010 februárjában beadták a válópert. Két gyermekük született ebből a kapcsolatból, Heaven Leigh 2005 márciusában, és Hendrix 2007 októberében.

A pár válását 2011 novemberében véglegesítették, majd Hart 2014-ben megkérte Eniko Parrish kezét, akivel majdnem napra pontosan kété évvel később házasodtak össze Kaliforniában. Első közös gyermekük, Kenzo Lash 2017 novemberében látta meg a napvilágot, majd egy hónapra rá a sztár elismerte, hogy megcsalta a feleségét, amikor a kedvese várandós volt, amiből hatalmas botrány lett. Második gyermekük, Kaori May tavaly szeptember 29-én született meg.

Nemazalány új dögös és szexi szelfijei azonnal tíz pontot érdemelnek

Közben Hart legidősebb gyermeke betöltötte a 16. életévét, ami egy nagy esemény Amerikában a fiatalok körében, és általában autót kapnak a szüleiktől. A színész nem aprózta el a dolgot, és egy Mercedesszel lepte meg.

A TMZ is beszámolt a különleges születésnapi ajándékról, amit nem sokan mondhatnak el magukról, hiszen ez a Mercedes nem egy olcsó darab, amiben valószínűleg megannyi extra kapott helyet, így egy elég menő autóval járkálhat ide-oda a lány.