Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Ebben a hihetetlenül szexi szettben ünnepelte 30. születésnapját Tolvai Reni

Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az énekesnő nagyon odatette magát, és stílusosan a 30. születésnapjára bombaformába került, nem akármilyen szettben ünnepelt.

Egy születésnap bármikor különleges tud lenni, különösen, ha az embernek nagy családja és sok barátja van. A koronavírus miatt azonban minden sokkal bonyolultabbá vált, többek között az ünneplés is.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

A kialakult helyzet miatt nem lehetségesek a nagy partik, de később a dolgok visszaállhatnak a régi kerékvágásba, amire már nagy szükségünk lenne, főleg mentálisan, hiszen így az ünnepek is eltérőek, mint ezelőtt.

Addig is, minden lehetőséget meg kell ragadnunk, mert az élet nem állhat meg, és a szabályok betartásával is különlegesen érezhetjük magunkat egy ilyen napon. Tolvai Reni is hasonlóan tett, aminek láthatóan megadta a módját.

Rúzsa Magdi otthon énekelt, ezt egyszerűen hallanod kell, zseniális!

Ráadásul egy nagyon kerek számról van szó, mert 30 éves lett, ami az egyik legkülönlegesebb, főleg egy nő életében. Mintha csak tegnap lett volna, amikor az énekesnő elindult a pályáján, akkor még nagyon fiatalon.

Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de nekünk rögtön Britney Spears ugrott be a képek láttán, és végtelenül csinos Reni. Most, hogy ilyen sokat fogyott és formásodott, ez a ruha valami hihetetlenül szexin áll rajta.