Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

Ebben a hihetetlenül szexi szettben ünnepelte 30. születésnapját Tolvai Reni

Az énekesnő nagyon odatette magát, és stílusosan a 30. születésnapjára bombaformába került, nem akármilyen szettben ünnepelt.

...svg content...Instagram/Tolvai Reni
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy születésnap bármikor különleges tud lenni, különösen, ha az embernek nagy családja és sok barátja van. A koronavírus miatt azonban minden sokkal bonyolultabbá vált, többek között az ünneplés is.

A kialakult helyzet miatt nem lehetségesek a nagy partik, de később a dolgok visszaállhatnak a régi kerékvágásba, amire már nagy szükségünk lenne, főleg mentálisan, hiszen így az ünnepek is eltérőek, mint ezelőtt. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Addig is, minden lehetőséget meg kell ragadnunk, mert az élet nem állhat meg, és a szabályok betartásával is különlegesen érezhetjük magunkat egy ilyen napon. Tolvai Reni is hasonlóan tett, aminek láthatóan megadta a módját.

Rúzsa Magdi otthon énekelt, ezt egyszerűen hallanod kell, zseniális!

Ráadásul egy nagyon kerek számról van szó, mert 30 éves lett, ami az egyik legkülönlegesebb, főleg egy nő életében. Mintha csak tegnap lett volna, amikor az énekesnő elindult a pályáján, akkor még nagyon fiatalon.

Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de nekünk rögtön Britney Spears ugrott be a képek láttán, és végtelenül csinos Reni. Most, hogy ilyen sokat fogyott és formásodott, ez a ruha valami hihetetlenül szexin áll rajta.

Újabb pénzmegvonás jöhet a szuverenitásvédelmi törvény miatt

A brüsszeli testület vizsgálja a lehetőséget.

Tűzeset a Camponában: visszaengedték a személyzetet

Időközben visszaengedték a személyeztet a budapesti Campona bevásárlóközpontba, az éttermet kivéve, ahol a tűz keletkezett.