Eb 2020: Éld át újra a magyar válogatott legszebb pillanatait

Fotó: Twitter/MLSZ
not image

Hujber Dávid

2021. július 13. - 16:59

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) készített egy remek videós összeállítást a magyar válogatott idei Eb-szerepléséről, ami örökre emlékezetes marad.

Sok éven át kemény kritikákat is kapott a magyar válogatott, de a csapat mindig fel tudott állni a padlóról. Nem egy edző próbálta meg kihozni a maximumot a keretből, és nem mindenki tudta ezt elérni.

Marco Rossi szerződtetése megkérdőjelezhetetlenül az MLSZ egyik legjobb döntése volt, és az olasz meccsről meccsre bizonyítja, hogy a lehető legjobb szakember erre a posztra. Az edzőnk ráadásul lojális is, hiába érkeztek megkeresések a személyét illetően, továbbra is a válogatott élén láthatjuk.

Az Európa-bajnokság is nagy siker volt a csapatnak, még akkor is, ha nem jutottunk tovább a „halálcsoportból”, ahol világbajnokok és Európa-bajnokok foglaltak helyet. Kevésen múlt a csoda, ami valójában nem is lett volna az, mert maximálisan megérdemeltük volna,

Remek tapasztalatokat gyűjtöttünk a közelgő világbajnokságra, ahol már Szoboszlai is elérhetővé válhat, aki nemrég épült fel a súlyos sérüléséből, ami miatt többek között az Eb-t is ki kellett hagynia. Sajnálatos módon csak a háttérből figyelhette az eseményeket, pedig ő is fontos láncszeme lett volna a gépezetnek.

A Barcelona legfényesebb csillaga továbbra is Madridban marad

Az MLSZ készített egy videós összeállítást a legszebb pillanatokról, melyeket soha nem feledünk, kezdve a francia válogatottnak rúgott gólunkról, ami nagyon sokat ért. Reméljük, hogy Katarban is lesz pár ilyen pillanatunk jövőre.