Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Közös fotón Dzsudzsák Balázs és Totti

Fotó: A debreceni Dzsudzsák Balázs a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott Debreceni VSC-Újpest FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2022. október 16-án. A debreceni csapat 4-1-re győzött. MTI/Czeglédi Zsolt
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dzsudzsák Balázs egy igazi legendával is találkozott, aki az olasz futball ikonja, és mindig hiányozni fog a pályáról.

Dzsudzsák Balázs Magyarország történetének egyik legsikeresebb futballistája, aki még mindig aktív, és bizonyítja, a kor csak egy szám. Mindent megtesz a pályán, amit csak tud, és ez a válogatott színeiben is így volt.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Emlékezetesre sikeredett a válogatottbeli búcsúmeccse, mely egyúttal rendkívül érzelmes is volt. A klubjában azonban továbbra is rúgja a bőrt, és igyekszik kikapcsolódni a szünetben, miközben nagyobbnál nagyobb sztárokkal fut össze.

A pályafutása során volt alkalma legendák ellen is játszani, akiktől mindig lehet tanulni valamit. Ezúttal az olasz futballtörténelem egyik legjobbjával találkozott, aki sokáig aktív maradt a pályán.

Francesco Totti 1989 és 2017 között volt a Roma tagja, amivel rekordot döntött. Egy egészen hosszú pályafutás az övé, és noha az évtizedek alatt bőven voltak kérői, mindvégig hűséges maradt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2