Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
26,826 $

Szinte felismerhetetlenre festették Dwayne Johnson arcát a gyerekei (videó)

Fotó: Dwayne Johnson amerikai színész beszédet mond a nevét viselő csillag avatási ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben 2017. december 13-án. Johnson a 2624. csillagot kapta a filmművészet kategóriában. (MTI/EPA/Andrew Gombert)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dwayne Johnson az egyik legjobb édesapa a Földön, aki mindent megtesz azért, hogy a gyermekei jól érezzék magukat.

Dwayne Johnson a maga 196 centiméterével és közel 120 kilogrammjával egy igen látványos személyiségnek mondhatja magát. Félelmetesen mutat a vásznon, és ha még előveszi azt a bizonyos „Dwayne-nézést”, akkor aztán pláne.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

A való életben azonban egy kenyérre kenhető figura, aki imád nevetni, szórakoztatni, és nagyon is nyitott az emberek felé. Nem egy felvételt láthattunk már arról, hogy random lepett meg civileket.

Hálás az életéért, azokért a dolgokért, amiket elért, és mindezt kemény munkával tette. A nagy sikerek és a hatalmas vagyon ellenére sem veszi természetesnek mindezt, két lábbal maradt a földön.

A monumentális izmokkal rendelkező világsztár számára a család az első, és hatalmas örömmel veszi, amikor a gyerekei kifestik, maszkot rajzolnak neki. Legutóbb is valami hasonló játékot játszottak, de ennyire talán soha ezelőtt nem festették ki az 50 éves sztárt.

Többek között emiatt is szeretik olyan sokan, mert Dwayne imádja a családját, a gyerekeit, és egyáltalán nem okoz számára problémát, ha a kicsik teljesen elváltoztatják az arcát. A videó önmagáért beszél, melyben egy igazi mintaapát láthatunk.