Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Dudás Miki és Schobert Norbi nagy barátok lettek

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dudás Miki is csak azt tudja megerősíteni, amit Schobert Norbi, nagyon jó lett közöttük a kapcsolat a Farm VIP 3 alatt, amiért hálásak.

Miki a kiesését követően részben boldogan nyilatkozott, hiszen teljesítette az elsődleges célját, bejutott a legjobb négy játék közé. Az első dolga az lesz, hogy újra magához ölelje a családját, majd vesz egy finom fürdőt.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Amit még nagyon várt, az a vezetés, hiányzott már számára, hogy volán mögé üljön. Emiatt pláne bánhatja, hogy nem jutott be a döntőbe, mert az egyik feladat részeként traktort kellett vezetniük a döntősöknek.

Mikinek napi szinten jutott eszébe a vezetés, hogy az milyen jó dolog, és nyilván ez is hiányzott neki. „A hétköznapokban unalmas dolog, de hozzászoksz, és annyira hiányzik.” – fogalmazott az interjújában.

Az egykori sportoló azt mondta, rengeteg új barátot adott neki a Farm VIP. Schobert Norbit és Csutit külön kiemelte, hiszen a mai világban igen ritka, amikor ennyire egy hullámhosszon tud valaki lenni a másikkal.

Annak ellenére, hogy nagyon más körülmények között kellett élniük a versenyzőknek a farmon, Mikinek minden hiányozni fog onnan. A hetek alatt megtanulta, minden emberrel szemben békében kell állni, türelemmel, és úgy érzi, sokat fejlődött a kommunikációja. „Talán jobban fogok tudni kezelni helyzeteket.”

Még több bulvár: Farm VIP 3: Schobert Norbi szerint az öccse 20 perc alatt végzett volna a kirakóssal