Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Dubajból jelentkezett Tuvic Aleksandra, szenzációsan néz ki

Gyakorlatilag tökéletes formába hozta magát a TV2 sztárja, Tuvic Aleksandra, aki remekül érzi magát.

...svg content...Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandrát sokan ismerhetik a televízióból, miután rövid időn belül több népszerű műsorban is feltűnt. Rengetegen irigykednek az életére, a luxusra, amiben él, a formájára, az utazásira. Gyakorlatilag mindenre, és emiatt kínos hozzászólásokat is látni, ahogyan az emberek a saját frusztrációjukat vetítik ki másokra.

Sajnos ezt el kell tűrniük a hírességeknek, viszont Tuvic Aleksandra meglepően jól kezeli ezt. Nem egy sztár tanulhatna tőle, mert a legkisebb mértékben sem veszi magára a dolgokat, inkább a saját életével foglalkozik, amin belül finoman szólva sem mellőzi a luxust, nagyon rendben van az élete. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Imádja a lovakat, gyakran lovagol, mindig elfoglalja magát, és időről időre elutazik. Dubaj az egyik kedvenc helyszíne a barátaival, ahol jókat szoktak szórakozni, napoznak, finom ételeket fogyasztanak. A magyarok körében egyre nagyobb sláger Dubaj, nemrég Lola, a híres énekesnő is járt kint.

A Közel-Keletnek is megvannak a maga szépségei, és már csak a jó idő miatt is megéri kilátogatni. Dubaj folyamatosan fejlődik, mindig mutat valami újat, emiatt az emberek még inkább szeretnek visszatérni. Valószínűleg így van ezzel a TV2 sztárja is, aki valami egészen elképesztő formába hozta magát.

Mondhatni tökéletes a formája, és ez csak még több irigységet generálhat maga köré, de mint azt jeleztük, ez a legkisebb hatással sincs rá. Aleksandra ebben a ruhában is igazi istennőként néz ki, és a szőke hajszín még mindig nagyon jól áll neki.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.