Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,84 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
467,66 Ft
Bitcoin
64,251 $

Dráma a Barcelonánál, nagyon rossz hírek érkeztek az „új Messiről”

Ansu Fati méltó utódja lehet Lionel Messinek a Barcelonánál, de most úgy tűnik, hogy minden eddiginél nehezebb helyzetbe került.

...svg content...Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Riasztó hangok láttak napvilágot a Barcelona háza táján Fatiról, akit az egyik legfényesebb csillagnak tartanak a futballban, és ha valaki, ő képes lehet Messi nyomdokaiba lépni a legendás katalán klubnál a La Ligában.

Mint ismeretes, a fiatal sztár pár hónappal ezelőtt súlyosan megsérült, és a MARCA a Catalunya Radio jelentésén keresztül arról számolt be, hogy Fati felépülése nem a tervek szerint alakult, és most attól tartanak, hogy a szezon hátralévő részét ki kell hagynia. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Lehetséges, hogy újra kés alá kell feküdnie a sztárnak, mivel a meniszkusza-sérülése nem úgy gyógyul, ahogy azt remélték. A következő napokban hoznak erről döntést, miután számos vizsgálatot elvégeztek rajta.

Fati még november elején esett át az első operációján, közvetlen azután, hogy a Real Betis ellen súlyos lábsérülést szenvedett. Az eredeti terv az volt, hogy március 10-én tér vissza a PSG ellen, de ez nem valósulhatott meg.

Ezzel is számolnia kell Ronaldónak, ha vissza akar térni Madridba

Februárban még több kezelést kellett kapnia a makacs sérülése miatt, ugyanakkor nem ő az egyetlen, akinek gondjai vannak. Az Esports3 úgy tudja, Philippe Coutinhót ismét megoperálták egy térdízület-sérülés miatt, amit még az Eibar ellen szedett össze.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.