Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Dráma a Barcelonánál, nagyon rossz hírek érkeztek az „új Messiről”

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ansu Fati méltó utódja lehet Lionel Messinek a Barcelonánál, de most úgy tűnik, hogy minden eddiginél nehezebb helyzetbe került.

Riasztó hangok láttak napvilágot a Barcelona háza táján Fatiról, akit az egyik legfényesebb csillagnak tartanak a futballban, és ha valaki, ő képes lehet Messi nyomdokaiba lépni a legendás katalán klubnál a La Ligában.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Mint ismeretes, a fiatal sztár pár hónappal ezelőtt súlyosan megsérült, és a MARCA a Catalunya Radio jelentésén keresztül arról számolt be, hogy Fati felépülése nem a tervek szerint alakult, és most attól tartanak, hogy a szezon hátralévő részét ki kell hagynia.

Lehetséges, hogy újra kés alá kell feküdnie a sztárnak, mivel a meniszkusza-sérülése nem úgy gyógyul, ahogy azt remélték. A következő napokban hoznak erről döntést, miután számos vizsgálatot elvégeztek rajta.

Fati még november elején esett át az első operációján, közvetlen azután, hogy a Real Betis ellen súlyos lábsérülést szenvedett. Az eredeti terv az volt, hogy március 10-én tér vissza a PSG ellen, de ez nem valósulhatott meg.

Ezzel is számolnia kell Ronaldónak, ha vissza akar térni Madridba

Februárban még több kezelést kellett kapnia a makacs sérülése miatt, ugyanakkor nem ő az egyetlen, akinek gondjai vannak. Az Esports3 úgy tudja, Philippe Coutinhót ismét megoperálták egy térdízület-sérülés miatt, amit még az Eibar ellen szedett össze.