Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,64 Ft
Euró
390,44 Ft
Font
463,47 Ft
Bitcoin
67,293 $

Deutsch Tamás Magyar Péterről: amikor csak lehetett, gyalázott

Deutsch Tamás elárulta, hogy Magyar Péter anno asszisztensi munkát keresett nála az Európai Parlamentben, de alkalmatlan volt a munkára.

...svg content...Fotó: YouTube/Hír TV
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Deutsch Tamás egyáltalán nincs jó véleménnyel Magyar Péterről, aminek már többször hangot adott. Most sem lesz, pláne azok után, hogy egy szórakozóhelyen incidensbe keveredett valakivel, aki szerinte egy fizetett provokátor volt. Ugyan bocsánatot kért a Tisza Párt vezetője, azt már tagadta, hogy zaklatott volna bárkit is.

Deutsch tudja jól, hogy Magyar őt sem kedveli, és nem véletlen az, hogy igyekszik róla negatív nyilatkozatokat adni. Rogán Antal is beszélt korábban arról, mi az, amiért haragszik rá a baloldali politikus, míg Deutsch szerint Magyar egyenesen gyalázza őt, és ez olyasvalami, amit nem hagyhat szó nélkül. Soron kívül Galambos Lajos kórházba ment: hamar felismerték az emberek, szinte babusgatták

„De valahogy még az érdemeim fölött is, amikor csak lehetett, gyalázott, de tényleg! Minden előzetes elképzeléshez vagy elgondoláshoz képest is durvábban, méltatlanabb módon.” – tette hozzá Bayer Zsolt vendégeként Deutsch Tamás a Hír TV-ben.

Magyar Péter állásra jelentkezett

„Ennek az okát ismerem, és nagyon egyszerű. Szerintem eljött a pillanat, hogy ezt elmondjam.” Elmondta, 2009-ben lett képviselő az Európai Parlamentben, akárcsak Varga Judit, aki történetesen Magyar Péter volt férje. Áder János irodájában dolgozott akkoriban asszisztenseként, majd alig egy esztendővel később Deutsch egyik kollégája máshol folytatta a munkáját.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Emiatt a Fidesz politikusa új asszisztenst keresett, és most elárulta, az egyik jelentkező Magyar Péter volt. Végül arra az elhatározásra jutott, nem veszi fel, mert egyszerűen másokat jóval alkalmasabbnak, hozzáértőbbnek és felkészültebbnek látott. „És egy ilyen önimádó alak ezt nem tudja megbocsátani.”

Deutsch nem kérdőjelezte meg a saját döntését, mert alkalmatlannak találta Magyar Pétert, és nem bánta meg, hogy így alakult. „Azt tudom mondani, ez az én régi bűnöm, hogy egyébként egy asszisztensi munkára is, legalábbis 15 évvel ezelőtt még alkalmatlan Magyar Pétert nem vettem fel.”

Jelentős pénzt biztosít a kormány a kórházi klímák javítására

Jelentős pénzt biztosít a kormány annak érdekében, hogy a kórházi klímák rendben legyenek.

Így él Kovács László, az MSZP egykori elnöke az idősotthonban

Nemrég ünnepelte 85. születésnapját Kovács László egykori külügyminiszter, a szocialisták volt elnöke, akit egykori párttársa, Gurmai Zita személyesen köszöntött fel.