Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Détár Enikő: éltem én is hatalmas házban bejárónővel, de mostanra szabadabb lettem

A következőt üzente nőtársainak: soha ne adják fel az önálló egzisztenciájukat.

Fotó: Instagram/Détár Enikő
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Hatvanadik születésnapja alkalmából a Meglepetés magazin interjút készített Détár Enikővel, aki többek között arról beszélt, hogy minden helyzetből igyekszik a lehető legjobbat kihozni. Elmondása szerint így tett akkor is, amikor gyerekei apjával, Rékasi Károllyal elváltak útjaik. „Nyalogathattam volna még nagyon sokáig a sebeimet, de ha akkor nem engedem be a változást az életembe, akkor nem lenne most az én Péterem” – fogalmazott.

Állítása szerint jelenlegi párjával azzal kezdték, „rendezzék be ezt a helyzetet úgy, hogy kettőjük életközössége akár 24 óra alatt felszámolható legyen”. Ám ennek már sok-sok éve, Kiss Péterrel tíz éve alkotnak egy párt, a kapcsolatuk pedig „nagyon jó hangulatú”, úgy érzi, megtalálta a boldogságot. Ezt követően a színésznő egy fontos tanáccsal is szolgált nőtársai részére, abban bízva, hogy azt sokan megfogadják majd. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

„Minden nőt arra biztatok, hogy soha ne adja fel az önálló egzisztenciáját, és csak annyit engedjen meg magának, amennyit szükség esetén egymaga is fenn tud tartani. Éltem én is hatalmas házban, volt bejárónőm, akkor még más volt a pénz értéke és mások voltak a lehetőségek. Örülök, hogy éltem úgy is, de tény, hogy mostanra szabadabb lettem” – árulta el Détár Enikő. Majd a jelenlegi párkapcsolatáról is ejtett még néhány szót.

„A mostani párkapcsolatom egész más alapkövekre épül. Tény, hogy ennek az életszakasznak is megvan a maga szépsége, szóval senkinek nem javaslom, hogy elássa magát, csak mert 50-60 évesen maradt egyedül” – tette hozzá a színésznő, aki saját példáján kívül az édesanyjáét tudja még felhozni. Ő 65 évesen ismerte meg Amerikában élő párját, majd nyelvtudás nélkül odaköltözött a férfihez, s még sok éven keresztül harmonikus kapcsolatban éltek együtt.

Erre vonatkozóan a színésznő hozzáfűzte: „Akárhány évesek vagyunk, nem szabad lemondanunk magunkról. Ha még két évünk van, azt, ha pedig huszonkettő, akkor azt éljük le boldogan”. Végül a magazinnak adott interjújában, amelyet a 24.hu szemlézett, még arra is kitért, hogy azért is szeretne minél tovább egészséges maradni, mert ha eljön az ideje, szeretne aktív nagymama lenni, boldogan unokázni.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Eljött a nagy nap, élőben adja a tv a Barcelona-PSG meccset

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágója következik, amiket élőben közvetít a televízió, melyekre milliók kíváncsiak, szerte a világon.