Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Détár Enikő már Londonban jár (fotók)

Fotó: Détár Enikő a Bepasiztunk című „válás rock and roll” próbáján a Madách Stúdióban 2015. november 18-án. A darabot Molnár László rendezésében november 19-én mutatják be. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Détár Enikő a párjával közösen utazott el az Egyesült Királyságba, ahol szintén nincs a legjobb, de hamarosan változni fog a helyzet.

Détár Enikő az egyik legfiatalosabb nő Magyarországon, és nemcsak a sztárok között. Minden dicséretet megérdemel a kitartása, az odafigyelése, és az, hogy ilyen szinten tudja magát motiválni, ami nem mindig egyszerű.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Mindig sok dicséretet kap a fiatalossága miatt, és a hosszú éve alatt valóban másképpen teltek számára az esztendők a korát tekintve, mint a többségnek. Ez nemcsak a gének játéka, mert ugyanolyan fontos a megelőzés, a folyamatos testmozgás, és így tovább.

Ráadásul Enikő színházi ember, rendkívül elfoglalt, de ennek ellenére sem látszik mindez az arcán és a bőrén. Emellett tele van energiával, mindig tud valami újat és mást mutatni, a közönség nem véletlenül szereti.

A Dancing with the Starsban is letette a névjegyét, ahol egészen elképesztő mozdulatokat láthattunk tőle. Azok is megtapsolták, akiknek nem szimpatikus a személyisége, valóban komoly elismerést érdemelt.

Enikő nemrég ideiglenesen elhagyta Magyarországot, hogy körülnézzen Londonban a párjával. Természetesen máris készültek fotók, amit alább láthattok, a nem is annyira távoli szigetországból.