Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,612 $

Dér Heni jelentkezett a szülés után

Fotó: Instagram/Dér Heni
not image

Hujber Dávid

2021. május 14. - 17:20

Időközben a rengeteg komment között sztárok gratulációját is láthatjuk, akik szintén örülnek az énekesnő boldogságának.

Dér Heni és Bakos Gergely életük legfontosabb időszaka előtt áll, ehhez kétség nem férhet, hiszen a gyerekvállalásnál nincs különlegesebb. Heniék már egy ideje szülőknek mondhatják magukat, mivel az anyaság és apaság valójában már korábban elkezdődik.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Gyakorlatilag ez attól a ponttól kezdve igaz, ahogy kiderül, hogy a nő terhes várandós. Heni és Gergő nagyon nehéz időszakon mentek keresztül a vetélés miatt, de nem sokkal később rájuk mosolygott a szerencse.

Az élet adott is számukra, nemcsak elvett, így Bendegúz abszolúte egy kis csoda lehet az életükben. A kisfiú már odakint teszi boldoggá a szülőket, és mint tudjuk, Heni nemrég világra hozta a babáját, aki már most nagy népszerűségnek örvend.

Exatlon: Dave kertelés nélkül megmondta a magáét Dórinak

A korábbi hírek szerint rendőri kísérettel ment szülni Heni, és először Gergő jelentkezett az Instagramon. Röviddel után Heni is posztolt, aki elárulta, hogy mindenki jól van, és hálásak a sok gratulációért. Többek között Király Viktor is gratulált a nagy pillanathoz.

„Kedves Mindenki!! Köszönjük a rengeteg gratulációt, a hír igaz, tegnap megszületett a kisfiunk , Bendegúz, akit már annyira vártunk… Mindketten jól vagyunk, pihenünk sokat és a csütörtöki @storymagazin_hu -ban mesélünk részleteket is… @bakosgergely, köszönöm neked ezt a kis csodát!!!”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.