Dér Heni elmondta, nem tud mit kezdeni az őt ért gyűlöleti hullámmal

not image

A T-800-as

2020.október.19 - 13:45

Az énekesnőt is őszintén meglepte az, hogy mekkora gyűlöleti hullám áradt rá a Nyerő Párosban nyújtott szereplése miatt, ami átlépett egy bizonyos határt.

Az énekesnőt is őszintén meglepte az, hogy mekkora gyűlöleti hullám áradt rá a Nyerő Párosban nyújtott szereplése miatt, ami átlépett egy bizonyos határt.

Egészen hihetetlen, hogy mekkora tömeget mozgatott meg az idei Nyerő Páros, ami a közösségi médiában gyakorlatilag minden rekordot megdönthetett. Voltak azonban olyan napok is, amikor javarészt a negatív kritika dőlt az emberekből.

Ez sokszor Dér Henit érintette, és másodperceként futottak be a durvábbnál durvább kommentek. Heni és Gergő ugyan egy fordítás végén bejutottak a döntőbe, még csak szavazatot sem kaptak, ami példa nélküli volt.

Az összes pár Jenőre és Dórira szavazott a fináléban, ami sokakat sokkolhatott, hogy Heniék még csak egy szavazatot sem kaptak. Ez csak olaj volt a tűzre, és még több negatív, kárörvendő, gyűlöletkeltő vélemény lepte el a közösségi médiát.

Heni a RADIÓ 1 vendége volt, de csak virtuálisan, addig Mátéék és Jenőék a stúdióban foglaltak helyet. Az énekesnő telefonon keresztül válaszolt a kérdésekre, reagált a témákra, így többek között arra a gyűlöleti hullámra is, amivel nem tudott mit kezdeni.

Dér Heni néhol már igazi gyűlöletnek van kitéve: egyesek átlépték a határt

Az alább videóban körülbelül 12 percnél kapcsolódik be a beszélgetésbe Heni, aki nagyon őszintén beszélt a történtekről, megjegyezvén, hogy most már enyhül a „hullám”. Meglepetés volt számára, hogy az emberek hogyan reagáltak.