Dollár
428,40 Ft
Euró
423,53 Ft
Font
483,35 Ft
Bitcoin
20,158 $

Demi Moore álomteste egy fehér színű fürdőruhában

Fotó: Drew Barrymore, Lucy Liu, Demi Moore és Cameron Diaz amerikai színésznő (b-j) Liu csillagának avatási ünnepségén a Los Angeles-i Hollywoodi hírességek sétányán 2019. május 1-jén. Az ötvenéves Liué a 2662. csillag a sétányon. MTI/EPA/Etienne Laurent
not image

Hujber Dávid

2022. július 27. - 01:04

Talán a lehető legjobb választás volt ez a modell Demi Moore számára, aki egészen hihetetlen formában van.

Demi Moore neve még a mai fiatal generáció számára is ismerős lehet, köszönhetően annak, hogy nagyszerű filmjei vannak. Csak ajánlani tudjuk őket, ráadásul abszolúte visszahozzák a 90-es évek hangulatát.

Soron kívül Orbán Prágából üzent: az elhibázott brüsszeli szankciós politikát újra kell gondolni

A színésznő egy igen különleges jubileum előtt áll, hiszen november lesz 60 éves. Vannak, akik erre azt mondanák, hogy már „idős”, ugyanakkor Demi esetében ez még mindig nem több egy számnál.

Ezt a legkisebb túlzás nélkül mondhatjuk, mert a filmproducerként is dolgozó világsztár egészen zseniális formát mutat. Meghatározó karakter, és az egyik legjobb a munkájában, korábban is az volt a régi filmjeiben.

Zámbó Krisztián és Zsuzsi ismét összejöhetnek? Zsuzsi reagált

Mindig is rajongtak érte, és amikor karrierje csúcsán volt, kevés olyan férfit találhattunk, akinek ne dobogtatta volna meg a szívét a vásznon keresztül. A bája azóta sem változott, és 59 évesen is az egyik legszebb sztár.

Lapozó: 1 2