Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Zámbó Krisztián és Zsuzsi ismét összejöhetnek? Zsuzsi reagált

Fotó: Instsagram/Zámbó Krisztián Jimmbo
not image

Takács Petra

2022. július 26. - 08:53

Krisztián és Zsuzsi már nincsenek együtt, ugyanakkor a fiatal lány semmit sem zár ki, igen sejtelmesen reagált a TV2-nek adott interjújában.

Zámbó Krisztián ás Zsuzsi 11 év után szakítottak, de ez nem jelenti azt, hogy haragban lennének. Sőt, gyakran beszélnek, és legutóbb is közösen láthatták őket az emberek, aminek sokan megörültek, mert szeretnék, hogy működne közöttük a dolog.

Soron kívül Fürjes Balázs: a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet (videó) 

Zsuzsi a TV2-nek adott interjút a Mokka vendégeként, és több mint sejtelmesen nyilatkozott, ami arra utalhat, hogy egyáltalán nem kizárt a folytatás a két sztár között. Olyannyira nem, hogy ha tippelnünk kellene, sokkal inkább mondanánk azt, hogy lesz még közös útjuk.

Ahogyan Zsuzsi fogalmazott, igyekeznek jól lenni, nagyon-nagyon szereti Krisztiánt, és ez fordítva is igaz. „Mi nem rosszban váltunk el, nagyon jó a mai napig a kapcsolatunk.” – tette egyértelművé Zsuzsi, aki az elmúlt hétvégén is Krisztiánnal töltötte az idejét.

Sebestyén Balázs egy álomautóval jelent meg, zseniális ez az AMG

Ennek egyik oka az volt, hogy Krisztián fellépésen járt, és korábban nagyon szerettek közösen menni ezekre az eseményekre. „Mi nagyon sokat is dolgoztunk együtt.” Zsuzsi elismerte, jól érezték magukat egymás társaságában, melynek kapcsán hozzátette, „mindig azt mondják, hogy ember tervez, Isten végez”.

Lapozó: 1 2