Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Demcsák Zsuzsa szépségétől ámulnak az emberek

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2 sztárja és műsorvezetőnője egy igazán látványos és stílusos sminket kapott, ami tökéletesen megy az egyéniségéhez.

Demcsák Zsuzsa élete finoman szólva sem unalmas, már csak amiatt sem, mert hosszú ideje elsősorban édesanya. Ez pedig komoly felelősség, és ezzel a műsorvezetőnő is maximálisan tisztában van.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Tapasztalt édesanyaként éli az életét, és a karrierjében még nagyobb tapasztalattal rendelkezik. Sok minden történt vele az évek alatt, rengeteg tapasztaláson van túl, az utóbbi időben minden korábbinál aktívabb a közösségi médiában.

A fordulópontot talán a dominikai útja jelentette ezen a területen, amikor forgatni ment a stábbal. Hónapokon át volt az otthona a karibi helyszín, ahol még egy hatalmas vihart is át kellett vészelnie.

Nem volt egyszerű, de Zsuzsa végig higgadt volna, majd hazatért. Akkor már egy újabb Farm VIP is túl volt a csinos és remek formának örvendő sztár. Azóta pedig még inkább formába lendült, készülvén a nyári időszakra.

Hamarosan egy igen különleges műsorban térhet vissza, amiben többek között Lékai-Kiss Ramóna is feltűnik. Legutóbb pedig a csütörtöki sminkjét mutatta be, amivel ugyancsak nagy sikert aratott.