Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,798 $

Dárdai fia duplázott a Hertha színeiben

A Hertha messze jobban áll a német másodosztályban, mint a szezon első felében, ezúttal Dárdai Palkó duplájával is nyert a csapat.

...svg content...Fotó: Dárdai Palkó, Sallai Roland, Gazdag Dániel, Szalai Attila, Fiola Attila és Baráth Péter (b-j) a másnapi, Görögország elleni felkészülési mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzőközpontban 2022. november 19-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Hertha a tavalyi szezon végén kiesett a Bundesligából, és nagyon rosszul kezdtek a másodosztályban. Többen aggódtak, hogy rövidesen a harmadosztályban találhatja magát a csapat, de azóta Dárdai munkája beérett, és ott vannak a legjobbak között.

Folytatja a küzdelmet a csapat, hogy azonnal visszajusson az első osztályba, amire valós esély nyílhat. Valós lehet az esély, mert a Hertha ugyan egy meccsel többet játszott, 5 pontra van a 3. helytől, amit jelenleg a Düsseldorf foglal el 49 ponttal. A második helyen a Holstein Kiel áll 55 egységgel, addig az élen a St. Paulit találjuk 57 ponttal. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

A Hertha négy meccs óta veretlen, és háromszor nyertek, amivel jó helyzetbe kerültek. Legutóbb a Hansát fogadták, akiket 4-0-val küldtek haza. Dárdai Palkó a 18. és az 59. percben köszönt be, amivel ismét bizonyított. A szélső még mindig csak 24 éves, aki 2021 és 2023 között Fehérváron játszott, majd visszatért a Herthához.