Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

Dani Alves szerint cserben hagyta őt a Barcelona

A katalán klub játékosa nagyot csalódott volt csapatában.

...svg content...Fotó: Dani Alves, az FC Barcelona volt brazil labdarúgója (j) távozik a börtönből a Barcelona közelében fekvő Sant Esteve Sesroviresben 2024. március 25-én, miután letette az egymillió eurós óvadékot. Az első fokon négy és fél éves börtönbüntetésre ítélt 126-szoros válogatott játékosnak az útleveleit is le kellett adnia, hogy szabadlábon várhassa fellebbezésében az ítéletet. MTI/EPA/EFE/Quique García
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Barcelona egykori focistája nemrég nyíltan beszélt az elmúlt év megpróbáltatásairól, miután Spanyolországban nemi erőszak vádjával több mint egy évet töltött előzetes letartóztatásban.

A brazil focista egymillió eurós óvadék ellenében szabadulhatott, és elmondása szerint Lionel Messi valamint Memphis Depay voltak azok, akik a legnehezebb pillanatokban mellette álltak. Mint mondta, Messi volt az első, aki segítő kezet nyújtott neki azzal, hogy kifizette két ügyvéd díját, akik a védelmét látták el Barcelonában. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

„Nem kellene ezt mondanom, de mégis megteszem. A Barcelona cserbenhagyott, ezért nagyot csalódtam a gyerekkori klubomban, de sok barátom is hátat fordított nekem” – mondta Alves a Radio Creativa10-nek, majd hozzátette, hogy Messi rendszeresen érdeklődött a börtönbeli körülményeiről, és ő fizette ki az első óvadékát is, míg a másodikat Depay állta.

Alves felidézte, hogy korábban Messi volt az, aki kifizette Ronaldinho óvadékát is, amikor a focista börtönben volt, utalva ezzel arra, hogy az argentinra mindig számíthatnak azok, akiket igaz barátjának tart.

Hogy pontosan mit értett az alatt, hogy a Barcelona cserben hagyta őt, azt pontosan nem részletezte, ugyanakkor alighanem arról lehet szó, hogy a klub elhatárolódott a nemi erőszakkal kapcsolatos ügy kommentálásától.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.