Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Dancing with the Stars: T. Danny megint nagyot ment, nem tud hibázni (videó)

T. Danny is sikeresen teljesítette a második táncát a Dancing with the Stars legutóbbi élő adása alatt.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Immáron nehéz lenne elképzelni a Dancing with the Starst T. Danny nélkül, aki nagyon sokat fejlődött a hetek alatt. Már a bemutatkozása is biztató volt, de akkor még nem sokan gondolták volna, milyen szinteket ér el.

A magassága sem hátráltatja, és folyamatosan motiváltnak tűnk. Táncpartnere, Lissák Laura nagy lehetőséget lát benne, és fokozatosan egyre többet és többet hoznak ki magukból. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

A közönség imádja a duót, és most sem lehetett kérdés, hogy tovább fogják juttatni őket. Egyenes útjuk lehet a döntőben, ami már nagyon közel van, hamarosan megtudhatjuk, ki lesz a befutó.

T. Danny második tánca is magas színvonalú volt, ami elsősorban amiatt hatott különlegesnek, mert csatlakozott hozzájuk Mikes Anna. Ezelőtt hasonlóra sem volt példa, hogy egy még versenyben lévő riválissal is táncol az egyik sztár.

Nem okozott csalódást a trió, olyannyira nem, hogy három 9-est kaptak. A zsűri elégedett volt, és Danny továbbjutása semmilyen szempontból nem lehetett kérdés, topszintű versenyző.