Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,471 $

DWS3: Csobot Adél hihetetlen volt, Szente Vajk állásajánlatot adott neki

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csobot Adél egyszerűen verhetetlen, amit ismét prezentált Hegyes Bercivel, harmadikként táncoltak az elődöntőben, és nem is akárhogyan.

Csobot Adél már akkor favorit volt, amikor bejelentették, hogy ott van a Dancing with the Stars harmadik évadának mezőnyében. Egyszerűen érezni lehetett, hogy nagyot fog menni Hegyes Bercivel, akivel azonnal egymásra tudtak hangolódni.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Mintha csak évek óta ismernék egymást, pedig nem, és hamar barátság alakult ki közöttük. Félszakvakból is megértik egymást, kissé igazságtalan lenne, ha nem ők nyernék a versenyt, de ne feledjük, a nézők döntik el a kérdést.

Gabriela Spanic testközelből figyelhette, hogy milyen szinten van Adél, akit sokan Tóth Andival hasonlítanak össze. Nem véletlenül, mert Andi is más dimenzióban mozgott, és nem mellesleg visszatér a döntőre Andrei Mangrával.

Ha már Andi, akkor jegyezzük meg, hogy Adélék szombat este először Marics Petiék slágerére (Ki ez a lány?) táncoltak. Bereczki Zoltán eddig magázódott Adéllel, ám most a kollégájának nevezte, és ez mindent elmond.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2