Dancing with the Stars 2: Cooky humora elsőre belefért, jövő héten már kevés lesz?

Fotó: Instagram/Szécsi Debóra
not image

Takács Petra

2021. szeptember 26. - 15:24

Cooky ugyan továbbjutott a Dancing with the Stars 2 első fordulójából, a folytatásban lényegesen többet kell mutatnia.

Cooky a szerelmével közösen táncol a versenyben, ami még izgalmasabbá teszi az ő párosukat, de Debórának nincs könnyű dolga. A sztár nyilván nem arra született, hogy profi táncos legyen, és az első produkcióban is voltak hibák.

Gelencsér Timi, az első széria nyertesének társaságában értékelt élőben Kasza Tibi, Köllő Babett, valamint Tilla. Tibi szerint Cooky a humorával pótolja a hiányosságait, remekül szórakoztak a produkció alatt.

Kasza szerint Cooky tudja, hogy a humorral kell ellensúlyoznia a tánctudását, de azt menőnek tartja, hogy közösen táncolnak, és a való életben is egy párt alkotnak. Az megint más kérdés, hogy ez a fajta show mire lesz elég számukra a folytatásban, bár a nézők döntenek, és ha sok rajongó szavaz, akkor még sokáig bent lehetnek.

Dancing with the Stars 2: Metzker Viki megkönnyebbült, hogy kiesett a fájdalmai miatt

Tibi és Tilla egyetértett abban, hogy egyszer elviszi a show-t az ehhez hasonló humorosabb tánc, de később ez nem biztos, hogy elegendő lesz. Abban sem volt teljes egyetértés, hogy mitől olyan különleges, hogy egy párként táncolnak, ami valójában még előny is.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.