Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Dallos Bogiék nem fogják folyamatosan mutogatni a gyereküket

Fotó: Instagram/Puskás-Dallos Bogi
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Dallos Bogi és Puskás Peti nagyon boldogok, hogy közös gyermekük lesz, akinek már a neme is ismert.

Dallos Bogi és Puskás Peti az X-Faktor forgatásai alatt szerettek egymásba. Talán soha nem kerülnek olyan közel egymáshoz, ha Bogi nem vállal szerepet a tehetségkutatóban, amit nem sokkal később elhagyott.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Bogi és Peti régóta alkotnak egy párt, senki sem lepődhetett meg azon, hogy az énekes eljegyezte a párját. Az esküvőre sem vártak sokat, és akkor már igencsak érezni lehetett, hogy a baba is jönni fog.

Végül bejelentették, hogy közös babájuk lesz, és a Nők Lapjának adott interjújukban beszéltek arról, hogy kisfiúk lesz. Már ezt is tudni, viszont a név egyelőre nem ismert, érdekes lesz hallani, milyen nevet kap majd a pici.

Bogi viszont tisztázta, nem fognak reklámtevékenységet vállalni, ami a babára vonatkozik. Míg sokan mások ezt megteszik, ők inkább más utat választottak, és mutogatni sem fogják folyamatosan a gyereküket.

„Jelenleg egy biztos tervünk van, ami a várandósságot illeti: babára vonatkozó reklámtevékenységet nem vállalunk. Valahogy ebben is szeretnénk megtalálni azt az arany középutat, hogy ne is titkoljuk, de ne is mutogassuk úton-útfélen a gyerekünket.” – idézte a 24.hu Bogit.