Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,40 Ft
Euró
393,86 Ft
Font
459,89 Ft
Bitcoin
62,385 $

Sejtelmesen szexi képek készültek Dallos Bogiról

Puskás Peti nemcsak a zene és a televíziózás világában tehetséges, mert többek között fotósként is megállja a helyét.

Fotó: Instagram/Puskás Péter
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dallos Bogi és Puskás Peti szerelme megkérdőjelezhetetlen, az egyik legerősebb sztárpáros, és nagyon sokat szeretik őket. Jól mutatja mindezt a követők száma is, Petit több mint 226 000-en követnek, addig Bogi alig ezer követővel számolhat kevesebbet.

Még a követők számában is megvan közöttük a szimbiózis, elég ritka, amikor egy sztárpárnak szinte ugyanannyi követője van. Bogiéknál még ez is stimmel, bár nyilván messze fontosabb a köztük lévő egyensúly, ami tereket ölel fel. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Peti hónapokkal ezelőtt jegyezte el Bogit, aki örömmel mondott igent, ugyanakkor ez egy pillanatig sem lehetett kérdés, annyira jól megvannak. Sok időt töltenek el együtt, és kihasználják a lehetőséget a különleges pillanatok megörökítésére.

Kiderült pár érdekes részlet Rácz Jenő és Gyuricza Dóri esküvőjéről

Peti fotósként is nagyon ügyes, és rengeteget fejlődött az évek alatt. Csak rá kell nézni az új fotóira, amiket a szerelméről készített. Szintén árulkodóak és különlegesek, melyekből egy-kettő akár a falra is mehetne egy szép kerettel.

Lapozó: 1 2