Clouds
21 Budapest
Dollár
359,72 Ft
Euró
388,30 Ft
Font
433,51 Ft
Bitcoin
23,455 $

Kiderült pár érdekes részlet Rácz Jenő és Gyuricza Dóri esküvőjéről

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő szerelme és menyasszonya elárult pár apró titkot az esküvőről, aminek a dátumát azonban továbbra sem tudhatjuk.

Gyuricza Dóri az RTL Klub Reggeli műsorának vendége volt, de még ott sem volt hajlandó elárulni, hogy mikor lesz az esküvő. Továbbra is csak annyit tudni, hogy valamikor ezen a nyáron, de már nem lehet messze a nagy nap.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Az azonban kiderült, hogy nem Rácz Jenő fog főzni, viszont szemmel fogja tartani a chefek és a szakácsok munkáját, hogy minden tökéletes legyen. Természetesen az esküvőn már nem fog ezzel foglalkozni, hanem előtte.

Dóriék igyekeznek a menüben megfelelni azoknak, akik a magyaros ételeket szeretik, így töltött káposzta biztosan lesz, ami nagy hagyomány, főleg a lagzi ideje alatt éjfélkor. „Nem lesznek túlságosan sokan, inkább szűkkörű lesz a dolog, nem verjük nagy dobra, de mindenkinek úgy kell kinéznie, főleg neki és nekem, mint egymillió dollár.”

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri sokak egyik kedvenc helyén vacsorázott

Többek között emiatt is fogyókúráznak, a lehető legjobb formájukban akarnak lenni. „Majd megpróbáljuk a személyiségünkkel megtölteni ezt az egymillió.” – tette hozzá humorosan Jenő menyasszonya.

Lapozó: 1 2