Cybertruck tematikájú okossör árusításába kezdhet a Tesla

Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021. október 14. - 03:45

Elon Musk a Tesla legutóbbi konferenciáján bejelentette, a közeljövőben forgalomba kerülő Cybertruck elektromos terepjáróval együtt a GigaBier nevű okossör is a boltok polcaira kerülhet.

A Tesla saját márkájú alkoholos italát a Tesla berlini óriásüzemében palackozhatják, dizájnjában pedig teljesen úgy fog kinézni, mint a futurisztikus küllemmel felruházott Cybertruck – írta a Teslarati magazin.

Elon Musk a hétvégi konferencián tartott beszédében elmondta, graffitikkel és falfestményekkel szeretné feldíszíteni az üzem belsejét, és hogy még hangulatosabbá váljon a munka, sörrel is kedveskedni fognak a dolgozóknak.

Azt gondolhatnánk, hogy a szeszes ital reklámozása nem vethet túlságosan jó fényt a techgurura, hiszen korábban éppen a biztonságos vezetés mellett ágált, miközben az Autopilot és az FSD kiforratlanságai miatt több ízben is felelősségre vonták.

Természetesen nem szabad kész tényként kezelni a GigaBier meglétét sem, habár korábban tequilát már forgalmaztak, bár lehetséges, hogy a szóban forgó sör esetében kizárólag limitált szériás kiadásról beszélhetünk, amit a Cybertruck vásárlói kaphatnak meg bónuszként.