Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Curtis parádés módon üzent (videó)

Curtis egyedi módon hívta fel a figyelmet egy olyan dologra, amivel mindenképpen foglalkozni kell, és sok sztár tesz hasonlóan.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis az elmúlt időszakban ismét sokat szerepel a képernyőn. A Sztárban Sztárban is hatalmasat ment, és noha a műsor előtt voltak, akik kételkedtek benne, bizonyította, hogy utánozni is jól tud, nagyon szórakoztató volt.

Azóta a rivális RTL-nél is megjelent, ráadásul nem is egy műsorban. A Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának legismertebb szereplőjeként utazhatott el Kolumbiába, és sejteni lehetett, hogy ott lehet a döntőben. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Nemcsak ott volt, hanem meg is nyerte azt, és ezzel nem kevés pénzt vitt haza. Sokat nem kellett várnunk az újabb nagy bejelentésre, mert kiderült, hogy a The Voice egyik főszereplője lehet, amire igent mondott.

Nagyon várta már ezt a lehetőséget, majd arra is fény derült, hogy ott lesz a Nyerő Párosban a szerelme oldalán. Hamarosan indul az új évad, és kiderül, a rapper és kedvese meddig jutottak a játékban.

Curtis újabban egy környezetvédelmi videóban üzent, méghozzá egyedi módon. Egyre kreatívabb formában üzennek a sztárok az ehhez hasonló videókban, eddig a rapper felvétele a legütősebb, szó szerint.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.