Curtisnél most telt be a pohár, rettentő dühösen reagált az újabb újpesti zakóra

Fotó: Banai Dávid, az Újpest kapusa a második ferencvárosi gól után a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2021. szeptember 26-án. A címvédő Ferencváros 3-1-re legyőzte a vendég Újpestet. MTI/Illyés Tibor
not image

Takács Petra

2021. október 2. - 17:15

A rapper imádja az Újpestet, gyerekkora óta a csapatnak szurkol, és egy nagy álma valósult meg azzal, amikor leigazolták, de ami mostanában a klubbal történik, az egyenesen több mint aggasztó.

Időről időre a legnagyobb múlttal rendelkező magyar csapatok is képesek hatalmas bajba, a kiesés szélére kerülni. Az Újpest lehet a következő legendás együttes, amely rendkívül rosszul kezdte az új idényt.

Noha még nagyon sok van hátra a szezonból, egyelőre kilátástalannak tűnik a helyzet, és a szurkolók is egyre frusztráltabbak. Sorra futnak bele a pofonokba, és olyan játékot mutatnak, ami messze alulmúlja azt, amire szükség lenne.

Még a legnagyobb szurkolóknál is kezd, vagy már teljesen elfogyott a türelem, látván a játékot, és azt, amit egyesek a pályán nyújtanak. Ez legutóbb sem volt másképp, ráadásul hazai pályán sikerült simán kikapniuk a budapestieknek.

A Gyirmót együttesét fogadták a lilák, akik már a 11. percben hátrányba kerültek, majd néhány perccel később két gólosra duzzadt a vendégek előnye, érezni is lehetett, hogy onnan nincs visszaút.

Fél óra sem telt el, az Újpest hátránya már három gól volt, így csak az lehetett a kérdés, hogy szépítenek vagy sem. A szépítés az 52. percben született meg, ami semmire nem volt elég, miközben a nyolc lejátszott mérkőzés alatt mindössze három pontot sikerült gyűjteniük, és már csak ők vannak a ligában, akik nyeretlenek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.