Dollár
395,41 Ft
Euró
412,67 Ft
Font
480,98 Ft
Bitcoin
17,094 $

Curtis szerint Gergő gazda olyan, mintha a 3 éves kisfia lenne (videó)

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2022. október 31. - 18:30

Curtis nemigazán tudta magasan értékelni Gergő viselkedését, és azt mondta, olyan, mintha a 3 éves kisfiát látná, csak épp van közöttük 30 év.

Gergő gazda karaktere részben megosztó, nem mindenki tudja hova rakni azokat a dolgokat, amiket csinál. Egyesek szerint még érnie kell, és ez abból is látszott, hogy megnyomta a tiltott gombot, amivel kellemetlen helyzetbe hozta a társait.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Már talán az is látszik, hogy Gergő lehet az, aki többet érez Nini iránt, sok esély nincs arra, hogy ebből több legyen, nemcsak a táborban, hanem odakint sem. Egyszerűen nagyon mások, és ez az életükre is igaz, nemcsak a karakterükre.

A zenés feladat alatt is felhívta magára a figyelmet, amikor fogta magát, és csapkodni kezdett a saras pocsolyába. „Gergő megint csak előrukkolt egy nagyon-nagyon okos kifinomult mozdulattal – beleugrik térddel a legnagyobb sárba. Mintha a kisfiam lenne, ő csinál ilyeneket. Pocsolyába ugrál, megnyomja, amit nem szabad…. Csak ő három éves.”

Mindenkinek táncolnia kellett, mert csak így kaphatták vissza a vízhálózatot. A szabályzatban pedig egyértelműen le volt írva, hogy a lötyögés nem fér bele, tehát oda kell tenniük magukat a celebeknek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2