Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Curtis elmondta, miket érzett néha a harmadik csík után

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Pokoli éjszakákat is át kellett élnie emiatt, noha tudta, hogy ez nem jó, és félni fog az elképzelt jelenségek miatt

Nem sokan tudják megtenni azt, amit Curtis, mert igenis kiszállt ebből az ördögi körből. Az égiek vele voltak, hiszen nagyon rossz is történhetett volna vele, de szerencsére másfajta forgatókönyvek valósultak meg, kellően erős tudott maradni.

Régóta tiszta, és őszintén beszél arról, hogy miket élt át, amikor a drog hatására bizonyos dolgokat képzelt maga köré. Ez persze nem kis félelmet tud generálni odabent, amit ugyancsak átélt a rapper.

Curtis a korábbi drogproblémáiról is beszélt a Celeb vagyok, ments ki innen! táborában, melynek kapcsán megjegyezte, hogy ez egy akkora fegyver mások kezében, amit bármikor elő lehet húzni. Emiatt sokan meg is bélyegezték, és hiába él már más életet, időről időre egyesek összekötik a nevét a régmúlttal.

Majka szintén téma volt, hiszen sokáig együtt zenéltek és nagyon jó barátokká váltak az évek alatt. Mindenki emlékszik az első viharos elválásra, de most mégis inkább tűnik úgy, hogy a nagy duó nem fog már rendszeresen ugyanabban a zenekarban játszani, hiába a gigantikus sikerek.

Gusztustalanságokkal öntötték le VV Mercit, aki közben kérdésekre válaszolt (videó)

„Kihozott egy posztot, de olyan félreérthetően írta, és nyilvánvalóan maradt egy kis kapu. Olyan furán írta le, nem tudom, hogyan fogalmazott, de mindegy, nem volt…” – mesélte a táborban Curtis, aki arról is őszintén beszélt, hogy korábban akkor is drogozott, amikor az már nem okozott örömet neki.

„A legfélelmetesebb az volt ebben az egészben, hogy annak ellenére, hogy már nem hozott jót, annak ellenére is csináltam. Tudtam, hogy a harmadik csík után már megint az lesz, hogy azt hiszem, van bent valaki a házban.”

„Konkrétan volt olyan, hogy éjszakákat álltam a szoba sarkában, hogy nehogy valaki mögém tudjon jönni.” – folytatta a társai előtt a kolumbiai táborban ülve a dzsungel közepén Curtis. Az esti adásban pedig még többet megtudhatunk a rapper sötétebb időszakáról.