Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Curtis és szerelme kapcsolata változott a Nyerő Páros alatt

Még erősebbé vált a kapcsolatuk, és nem mellesleg teljesen megérdemelten nyerték meg a Nyerő Páros döntőjét.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis és Judit nagy párost alkotnak, mindketten élsportolók voltak, Judy például csak nemrég vonult vissza. A rappernek ezt már ideje korán meg kellett tennie egy sérülés miatt, viszont óriási karriert futott be a zeneiparban.

A sors elvett tőle valami értékeset, viszont adott is, amiért igazán hálás. A Nyerő Párosban is együtt szerepelt a nagy duó, akik végül több mint simán húzták be a döntőt, mindenki rájuk voksolt a kiesett versenyzők közül. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Erre ezelőtt egy példa volt csupán a műsor történetében, akkor Rácz Jenő és Gyuricza Dóri abszolválta ezt a manővert. Curtis és Judit nagyon kemények voltak a döntőben, és talán még mindig ott állnának, ha ezen múlna.

„Számomra egy hatalmas utazás volt a Nyerő Páros, bármikor újrakezdeném” – mondta Judit, aki láthatóan élvezte a játékot, és még csak vitájuk sem volt egymással a hetek alatt, ellentétben más párosokkal.

Curtis is egyetért abban, hogy a Nyerő Páros csak erősített a kapcsolatukon, például sokkal könnyebben beszélnek a problémáikról. Mindennek a kommunikáció az alapja, és ebből nem szeretnének engedni.