Így edz odahaza Csuti, rendesen ki van pattintva (videó)

Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Csuti sem panaszkodhat a formájára, bár sokat is tesz érte, igazán kiváló formában van a kétszeres édesapa.

Csuti már korábban is népszerű volt, részben köszönhetően annak is, hogy Kulcsár Edina párjaként élte az életét, hiszen egy rendkívül ismert szépségkirálynőről beszélünk. Szép lassan Csuti is külön karrierbe vágott a médiában, különösen azok után, hogy szétváltak egymás útjai.

Soron kívül Cristiano Ronaldo nemierőszak-ügye: továbbra sem ért véget a jogi csata

Azt kell mondjuk, Csuti jól döntéseket hozott, mert nagyon jól állnak neki ezek a szerepek, és műsorvezetőként is megállja a helyét. Egy érdekes, energikus személyiség, aki imádja a sportot.

Nemcsak nézni, hanem űzni is, és ez igencsak visszaköszön a formáján. Az egyik legfittebb híresség, sokan vehetnének róla példát kétgyermekes apukaként, és emellett rendkívül elfoglalt üzletember is.

Nincs ideje unatkozni, és egy ideje együtt él a szerelmével, ami újabb mérföldkő a kapcsolatukban. Mindkettejükön látszik, hogy odavannak egymásért, és immáron több mint fél éve alkotnak egy párt.

Fontos számukra az edzés, a sportos életmód, és ez nemcsak a konditeremre redukálódik. Csuti odahaza, a kertben is nagyon szeret mozogni, most épp egy kihívást teljesített, ami igen kemény tud lenni.