Clouds
21 Budapest
Dollár
368,41 Ft
Euró
394,89 Ft
Font
452,17 Ft
Bitcoin
27,810 $

Csobot Adél győztes táncpartnere, Hegyes Berci is üzent

Fotó: Instagram/Hegyes Bertalan
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hegyes Berci rendkívül hálás, többek között Fanninak is, akinek nagyon sokat köszönhet, és igazán szép szavakat fogalmazott meg hozzá.

Hegyes Berci szinte azonnal a nézők egyik nagy kedvencévé vált a Dancing with the Starsban, mely az ő életét is megváltoztatta. Kevesen lehetnek, akik nem ismerik fel az utcán, különösen most, hogy ismét megnyerte a versenyt.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Az első évadban Gelencsér Timivel menetelt a döntőig, amit teljesen megérdemelten húztak be. Nagyon jó barátok lettek, majd jött a második évad, ám ezúttal Berci nem került be a fináléba, bár így is messzire jutott.

Legutóbb pedig újra mindent vitt, ami az első pillanattól kezdve nem lehetett kérdés, tökéletes munkát végzett Csobot Adéllel. Világszínvonal volt, amit hétről hétre letettek az asztalra, különösen a fináléban.

„Most pedig szeretném kifejezni köszönetemet annak az embernek, aki a legnagyobb segítségem volt az egész évad alatt, Neked Fanni, amiért legnagyobb támaszom voltál az elmúlt 4 hónapban, mellettem voltál a legfáradtabb, legstresszesebb időszakban és mindig szerető, meleg otthonba térhettem haza hozzád.” – írta a posztjában Berci.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2