Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Csereüzletet kötne az Ajax a Barcelonával

Fotó: EPA/Alejandro Garcia
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. február 10. - 01:41

Erik Ten Hag hátvédet keres a csapatába, egy nagyon jó üzletet köthetnek a Barcelonával. 

A hollandok játékosának, Noussair Mazraouinak nyáron lejár a szerződése, és már közölte a klubbal, hogy nem is fogja meghosszabbítva azt, ez pedig azt jelenti, hogy sürgősen el kell kezdeniük nézelődni a piacon, viszont egy kézenfekvő megoldás azonnal a látókörükbe is került. 

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Sergino Dest elvesztette a kezdő helyét a csapatban, mióta Xavi átvette az irányítást, ráadásul nincs is biztos pozícióban, a katalánok hajlandók lennének megválni tőle, hogy pénzt szerezzenek a jövőbeli igazolásokra. 

A Barca 2020 nyarán 21 millió eurót fizettek az amerikaiért az Ajax-nak, de Xavi világossá tette, hogy nem illik bele a terveibe, ezért néhány hónapon belül megerősíthetik a távozását. 

A Fichajes.net szerint az Ajax ezt a helyzetet használnák ki, ugyanis emiatt a Barcelona is hátvédet keres, ráadásul már ki is nézték Nicolás Tagliaficót, aki történetesen Amszterdamban játszik, viszont a klub nem igazán számít rá. 

A hollandok hajlandók lennének felajánlani egy cserét: Tagliaficót Destért. Azonban a dolog nem ennyire egyszerű, hiszen még José Luis Gaya is képben van Barcelonában, ráadásul a katalánok úgy gondolják, hogy nagyon jó pénzt kaphatnának Destért, akinek több kérője is akad. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.