Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Apa, anya és fia árult kábítószert Budapesten a VIII. kerületben (videó)

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Már őrizetbe is vették a feltételezett elkövetőket, akik családi üzletet csináltak a drogterjesztésből, mely súlyos bűncselekménynek minősül.

Január 27-én, 12 órakor ütöttek rajta a házaspáron Józsefvárosban, akik az információk szerint kábítószert árultak. Egy lakásban fogták el az 55 éves. S. Gyulát és 54 éves feleségét, miközben alufólia-pakkokba csomagolt – összesen 28,6 gramm – kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint pénzt is találtak, amiket lefoglaltak.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

A nyomozók átkutatták a pár által ugyanabban a házban fenntartott másik lakást is, ott a bútorok közé rejtve 322 gramm növényi törmeléken kívül a drog porciózásához használt mérlegeket, nejlontasakokat, csomagolóeszközöket is találtak – írja a police.hu.

A házaspár 30 éves fia is szerepet játszott az illegális üzletben, akit néhány órával később fogtak el. Tőle egy luxusterepjárót foglaltak le, mialatt előterjesztést tettek a család letartóztatásának indítványozására.

A gyanúsítottaktól lefoglalt anyagokról a kirendelt szakértő megállapította, hogy az marihuána; feketepiaci értéke összesen 2,4 millió forint.